Föräldrar Mot Narkotika!

I tisdags var vi på en föreläsning som Föräldrar Mot Narkotika höll i. Det var mycket intressant och lärorikt att få höra en förälder som gått igenom ett rent helvete berätta om misstagen som görs, förtvivlan, sömnlösa nätter och tillsist hur man kan, med lite hjälp och vilja, vända och komma tillbaka. Det är ingen lätt resa tillbaka men allting går om man vill!

Vi kommer att engagera oss genom att sponsra Föräldrar Mot Narkotika här i Boden. Linn som kommer från ett sådant förflutet, kommer att jobba aktivt med FMN samt Soc och BRÅ. Vi ska också försöka starta upp ett nytt och bättre "team 49". Så ni ungdomar; Vad skulle ni vilja att det nya "team 49" innefattar? Vilka ställen vill ni ha rabatter på och vilka aktiviteter skulle få er att skriva på mot droger och alkohol innan man har åldern inne?

Vi kommer också att prata med Soc och arbetsförmedlingen om att ta emot praktikanter som är under rehab och vill ha chansen till ett nytt liv, rutiner och arbetslivserfarenhet.

Om det är någon som känner att de behöver ett stöd eller vill ha svar på frågor och funderingar, ungdom eller förälder, är det bara att komma förbi och prata med Linn.

Det är viktigt att vi alla hjälps åt i den här kampen, att lägga sig i är att bry sig!

Kommentarer
Postat av: elin

gillar, gillar

2011-05-12 @ 13:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0