Idas tid i Umeå

Här kommer lite bilder på allt som Ida gjort under sin sista tid i Umeå. Hon har nu klarat alla prov, får diplomet idag och kommer hit imorgon igen och jobbar :)
Nyheter!

Var länge sedan jag skrev något nu, ber om ursäkt för det, men det händer så enormt mycket nere hos oss just nu och det är vi jätteglada för :)

Ida har gått utbildning på spraytan samt brasiliansk vaxning :) Vi erbjuder halva priset på vaxningen fram till sista januari så passa på!

Spraytan
har tre olika priser beroende på vad du vill göra:
helkropp 319:-
halvkropp 249:-
ansikte 179:-
Det finns även 10-kort att köpa och då betalar du för 8st behandlingar och får 10st.

Ida är just nu nere i Umeå och gör klar nagelutbildningen och kommer hem på onsdag. Det finns endast två tider kvar denna vecka för naglar till halva priset så först till kvarn gäller där om ni vill ha fina naglar inför jul och nyår :) Fler tider finns sedan i Januari och även dessa är det halva priset på :)

Här kommer ett litet smakprov på design på naglar:

Webshop?

Nu behöver jag lite hjälp! :)
Tycker ni att vi behöver en webshop? Vilka av våra produkter är viktigast att få ut i en webshop? Skriv för glatta livet och ge mig massor med idéer och förslag på vad ni skulle vilja se att vi hade där och om vi ska göra den satsningen :)

Vill också passa på att berätta att vi under lördagar i december har öppet till kl 15.00 och att sista söndagen före julafton har vi extraöppet 12.00-16.00.

Passa på att boka era tider för naglar nu för det är inte mycket ledigt före jul och nyår och tiderna går åt snabbt :)

Julklappstips!

Insåg precis att det bara är tre veckor kvar till julafton, helt galet att tiden går så fort! Hur går det med allas julklappsinköp? Har ni hittat något roligt och har ni några tips att dela med er?

Mitt bästa tips är att ge ett presentkort på en upplevelse eller en behandling! Det är sådant man sällan unnar sig själv eller ens kommer på att man ska göra.

Vi står och går hela dagarna så varför inte ge bort en pedikyr i julklapp? Eller en massage till den med onda ömmande axlar?
Känner du någon med den typiska vinterhyn som drabbar de flesta av oss, inklusiva mig? En ansiktsbehandling är det perfekta sättet att få en vitaminboost för huden i vinterkylan.


Det bästa av allt? Vi har just nu HALVA PRISET på alla behandlingar som bokas hos Ida och erbjudandet gäller till sista januari 2011 så det finns gott om tid att nyttja presentkortet och få ut så mycket som möjligt för pengarna.

Hoppas du hittar det rätta till släkt och vänner och att du får just det du önskar dig :)

Fredag och snart helg!

Då var det återigen fredag och tiden bara springer iväg. Den här veckan har varit hektisk med mycket bokningar, workshop och planering inför framtiden.
Det är mycket nytt pågång nu, nya utbildningar och nya varor och tjänster.
I veckan har vi utökat och haft premiär med massör och veckan som kommer är Ida bokad på utbildning för ytterligare nyheter, vad det blir får ni veta inom kort :)
I januari har vi också utbildningar för oss bokade samt att ytterligare en tjej är på väg in, mer om det få ni också senare :)
Nyfikna? Läs bloggen, på hemsidan och var medlem i våran grupp på facebook så håller ni er ständigt uppdaterade. Det går också att anmäla sig till vårat kundregister för att få nyheter vi sms!
Maila oss på totallyyou@live.se om ni vill finnas med på den listan.

Nu har lunchen intagits och det är dags att köra för fullt under eftermiddagen också.
Trevlig helg på er alla!

Dekorerade naglar

Igår var vi på workshop och fick massor med inspiration till nageldekorering! Hade jättetrevlig och här får ni lite smakprov på vad man kan få på naglarna :)

Grattis Annica!

Vinnaren av tävlingen är på bloggen är dragen och den lyckliga vinnaren är Annica, med följande inlägg:

"Jag skulle vilja vinna en nagelförlängning för att mina naglar är under all kritik och jag ska på bröllop i Januari. Då vill man ju vara fin även på naglarna =)

Hur ni ska kunna bli bättre kan jag tyvärr inte säga. Tycker ni gör jättebra reklam åtminstone för oss fans på Facebook. Gör bara ett bra jobb och var trevliga så kommer ni långt. Det brukar gå från mun till mun och har man fått ett trevligt bemötande så lovar jag att det berättar man för sina nära och kära. På det sättet får man den allra bästa reklamen. Lycka till"

Vi kommer att kontakta dig på mailen så du har möjlighet att boka tid hos oss för att få dina naglar snygga! :)

Samtidigt fortsätter tävlingen på facebook och i skrivande stund saknas 39 medlemmar innan vi lottar ut en vinnare även där! I den tävlingen är det ett presentkort på 500:- som ligger i potten så skynda er och bjud in alla ni känner!

RSS 2.0