Nagelförlängning 450:-

Nu har Ida kommit igång ordentligt med naglar och under sin utbildningstid erbjuder hon nu nagelförlängning för 450:- !!
Passa på, först till kvarn gäller och det finns endast begränsat antal platser då hon spenderar en del tid i Umeå för utbildningen!

Dessa naglar gjorde hon igår på Jannice.


Marknaden

Nu är marknaden igång och det är vi också!
Idag har vi några riktiga kanonerbjudanden på gång. T.ex  GRATIS brynplockning!! gäller idag mellan 14.00 - 18.00.

Vi har även 50% på spraytan och detta gäller både idag och i morgon.

Vi fortsätter även att REA ut örhängen 50-75%

Så passa på och kom in i värmen, ta en surrstund med oss och drick en kopp kaffe!

Blandad kompott

Idag har vi hunnit med spraytan samt naglar nu före lunch, efter lunch fortsätter vi med fler naglar samt några brazilianska vaxningar. En blandad kompott idag alltså :) Är så kul med variation och alla härliga kunder som bjuder på många härliga skratt :)

Går också och hoppas på att Lidbergs trä ska höra av sig så vi får våra MDF skivor snart till kassadisken och väggen. Vi vill ju fortsätta bygga och börja måla nån gång så allt blir klart!


Spraytan

I veckan har Linn gjort sin första spraytan helt själv och resultatet blev perfekt! Det bästa är att efter en spraytan kan man köpa med en lotion som man själv smörjer in sig med hemma för att bibheålla resultatet :)Detta är efter två varv. Givetvis går det att bli brunare, då sprayar vi bara fler varv :)

Nu har du dessutom 25% rabatt om du gör din spraytan hos Linn! Så passa på!

Full rulle!

I veckan har det varit full rulle! Massor av härliga kunder och mycket skoj. Linn har börjat lära sig att vaxa och göra spraytan. 
Jannice hade T på besök i veckan och fick göra riktigt fina naglar på henne. Ida Ö har gjort sitt första set naglar som gick riktigt bra, blev ett fint resultat. Och i måndags gjorde hon fransförlängning på Linn i skyltfönstret med 5 lila fransar blandat i dom svarta. Hon valde dom långa och tjocka och även det blev ett väldigt fint resultat. Vi börjar komma igång på riktigt här!
Totally you
Naglarna av Jannice på T

Naglar by Ida Ö
Naglarna på Linn av Ida Ö med design av Linn

Naglar by Ida Ö
Naglarna på Linn av Ida Ö med design av Linn

Fransar by Ida Ö
Linns fransar gjorda av Ida Ö
Äntligen är bygget igång!

Nu har bygget gått igång på full nivå. Den nya kassadisken har börjat dyka upp och även garderoberna/väggen där loggan sedan kommer. Steriliseringsrummet har fått en ny fin bänk och Ida Öhlunds bord har äntlingen kommit upp.
Plus att vi har fått in massa nya snygga varor. Känns som allting börjar rulla på högvarv nu. Det byggs och det görs naglar sen byggs det lite till. Inte långt kvar tills allt är klart nu, trotts att det kanske känns som en evighet bort.

Så välkommen in i röran och värmen!RSS 2.0