Mango & coccos!

Har fått in helt underbara hand & bodylotions samt duschtvålar med pump!
Dofter som Mango & Coccos, Honeysuckle & Pink Grape, Pear & Dandelion, Peach & Ginseng mm mm
Helt underbara :) Har själv Mango & Coccos står på handfatet här i studion och när man tvättar händerna luktar det gott på hela toan :)

Läckra fransar!

Jannices fransförlängning klar!

Efter att ha legat i skyltfönstret i nästan 3 timmar blev resultatet på Jannices fransar otroligt! Rejält förlängda :) Ida Ö är toppenduktig så nu är det bara att boka in sig hos henne. Imorgon är det Ida Ls tur att få sina fransar fixade. Blir även en skyltfönstervisning då. Kika in!

Det kommer komma både före och efterbilder på de fransar Ida Ö gjort i helgen och även imorgon. Håll ut :)


Live - Från Totally You!


Från i fredags. Naglar made by Ida L på Linnéa Johansson.


Äntligen lördag! Har varit en hektiskt vecka som vanligt på studion men det är alltid lika kul. Vi har tur som har sånna toppen kunder som alltid delar med sig av positiv energi under dagarna :)

Ida Öhlund har smugit/sprungit/städat och myst sig in på studion mer i veckan. Det är skönt att hon äntligen blir mer och mer hos oss. Vilken trio vi kommer bli och vilka problem vi kommer ha med att vi nu har TVÅ Idor på stället. Någon som har några bra förslag på hur vi kan tilltala varandra? Smeknamn på någon av oss eller andra knep? Efternamnen? Så att ni kunder dessutom får det lättare att boka tider ;)

Idag kommer det vara livevisning från vårat skyltfönster faktiskt! Ida Ö ska göra en fransförlängning på Jannice vilket kommer bli superläckert. Kolla förbi och få inspiration att göra själv. Så vackert. Själv ska jag(Ida L)göra ett set naglar inne i studion.

Nu är det jobbdags! Ha en toppenlördag och fira helgen till max Boden!

Ögonfransförlängning!

Nu börjar vi komma igen efter julruschen som har varit. Grymt kul med så stor efterfrågan! Tyvärr har vi hamnat lite efter när det gäller bloggen pga stort kundtryck men nu när Ida L är i full gång och gör naglar och även hon kommer att börja blogga här så hoppas jag att vi ska kunna uppdatera den lite mer frekvent :)
Jag hoppas att alla har haft en god jul och en bra start på det nya året!

Vårat nya år inleder vi med att hälsa Ida Öhlund välkommen till oss!
Hon kör nu igång med ögonfransförlängning och erbjuder halva priset på det hela Januari!
Passa på att boka tid!


RSS 2.0