Modell för en dag!

Onsdag 29/6-11 är det kvällsöppet på stan och Boden Alive startar!
Vi firar detta med att ha modellfotografering.

För 500:- får diu styling och makeup och blir fotad i studiomiljö eller utomhus!
Vi stylar efter dina önskemål och du tar själv med ombyte som passar stilen på den fotograferingen som du tänkt dig.
Du får därefter möjlighet att köpa lös de bilder du vill ha till ett förmånligt pris och det är givetvis inget köptvång.

Pris ex på bilder:
70:-/st
300:-/5st
500:-/10st

Tidsbokning sker hos oss på Totallyyou på telefon 0921 - 518 13

Underbara Student!

Nu har studenten varit med bal och fest och allt som hör till. Vi har haft full rulle med att fixa naglar, make up och håruppsättningar till dessa underbara studenter och vi hoppas att ni har haft en bra avslutning på skolåren!

Som ni säkert märkt har vi varit dåliga på att uppdatera. Detta beror på att vi börjar ha så full rulle att detta tyvärr hamnar på efterkälken men vi ska försöka skärpa oss och producera åtminstone ett inlägg i veckan.

Just nu har vi massor med sommarkampanjer på LANZA och om ni håller utkik i nästa BodenGuiden så kommer det ännu fler festliga erbjudanden där!

Vi hoppas att alla få en superbra sommar och vi hälsar alla turister hjärtligt välkomna till våran underbara stad!!

Tatuering under konstruktion.

I måndags lade sig Jannice under tatueringsnålen och ett stort projekt påbörjades längs sidan/revbenen/magen! Slutresultatet kommer att vara en döskalle med tre rosor samt ett trasigt spindelnät som går ut från döskallen och en tarantellaspindel som sitter i nätet. Första sittningen hann vi med linjer på döskallen och rosorna samt skuggning av ena rosen.
Här ser ni resultatet än så länge:Just nu ligger en kille från Kalix under nålen och om du är sugen så är det bara att komma förbi och prata med Simon! Antingen tar du med en egen bild eller så ger du han i uppdrag att rita något åt dig, i vilket fall som helst så blir det super!!

Vill också påminna om att på måndag kommer Jannice att ligga i skyltfönstret mellan 12.00 och 16.00 och bli gaddad på benet så är ni nyfiken är det bara att komma förbi och kika:)

RSS 2.0