Äntligen!

Vi har varit väldigt dåliga på att uppdatera här och på hemsidan senaste tiden och ber om ursäkt för detta! Vi har haft full rulle med kunder och med att förbereda oss inför sommaren.

Det finns nu nya tatueringsbilder upplagda på hemsidan så gå in där och kika :)

Vi har under den här tiden hunnit vara till Östersund och tatuera och har fått fler förfrågningar därifrån så vi kommer att planera in en långhelg då vi åker dit, mer info om när kommer så småningom men det lutar åt slutet på juli i samband med Storsjöyran.

Vi har haft kunder som åkt både från Jokkmokk och Umeå för att pierca sig och det känns jättekul att ryktet sprider sig om att vi är duktiga:)

Jannice har även hunnit vara ner till skellefteå för att göra naglar och fler sådana aktiviteter planeras. Bor du på annan ort och vill att vi ska komma till dig så ring och prata med oss. Finns det tillräckligt med bokningar så är det inga problem för oss att resa :)

Här nere ser ni lite bilder på vad som har gjorts av oss senaste tiden.
Tatuerat av Simon.Före


Efter, klippt av Rebecca.Nu taggar vi för en fullspäckad vecka inför studentbal och skolavslutning!!Föräldrar Mot Narkotika!

I tisdags var vi på en föreläsning som Föräldrar Mot Narkotika höll i. Det var mycket intressant och lärorikt att få höra en förälder som gått igenom ett rent helvete berätta om misstagen som görs, förtvivlan, sömnlösa nätter och tillsist hur man kan, med lite hjälp och vilja, vända och komma tillbaka. Det är ingen lätt resa tillbaka men allting går om man vill!

Vi kommer att engagera oss genom att sponsra Föräldrar Mot Narkotika här i Boden. Linn som kommer från ett sådant förflutet, kommer att jobba aktivt med FMN samt Soc och BRÅ. Vi ska också försöka starta upp ett nytt och bättre "team 49". Så ni ungdomar; Vad skulle ni vilja att det nya "team 49" innefattar? Vilka ställen vill ni ha rabatter på och vilka aktiviteter skulle få er att skriva på mot droger och alkohol innan man har åldern inne?

Vi kommer också att prata med Soc och arbetsförmedlingen om att ta emot praktikanter som är under rehab och vill ha chansen till ett nytt liv, rutiner och arbetslivserfarenhet.

Om det är någon som känner att de behöver ett stöd eller vill ha svar på frågor och funderingar, ungdom eller förälder, är det bara att komma förbi och prata med Linn.

Det är viktigt att vi alla hjälps åt i den här kampen, att lägga sig i är att bry sig!

Företagsfrukost


Just inkomna från en härlig företagsfrukost på Hansons. Blev en hel del surr om bland annat Ladies Night och planer inför Boden Alive veckan. Känns skönt att få ge inspiration och dela tankar och idéer med andra företag. Det ger en laddning inför sommaren och gör att de varmare månaderna inte känns lika långt borta :)

Vi vill dessutom uppmärksamma om en lärorik och viktig föreläsning som hålls i Korpenskolans aula ikväll klockan 18.30. Det är en föreläsning som tar upp ett sådant viktigt ämne som föräldrars ovetskap om att deras barn hamnat i missbrukskretsar och börjat knarka. Vi ser väldigt allvarligt på dethär ämnet och hur vanligt det är att knark och missbruk kryper allt lägre ner i åldrarna. Att föräldrarna dessutom inte har den blekaste aning om vad ens barn testat eller inte är oroväckande. Så vi vill uppmana alla som bara kan att göra som vi och gå på denna föreläsning ikväll. Om inte för ens egen skull, för nära och kära i sin omgivning. Det kan vara avgörande kunskap när man minst anar det1

Våga!

Solen har äntligen hittat sig in i stan idag. Positivt för en eventuell fredagsgrillning ikväll känns det som. Det är en härlig start på första fredagen i majmånad :)


Lite nya vågade frisyrer är alltid något man borde unna sig i vårtider. Ida L på studion fick en sidecut och en fräsch ny hårfärg i veckan. Från ett långt livlöst och allmänt tråkigt hår till en frisyr med mer edge i! Det blev toppenbra och hon är så nöjd.

Så ha lite mod och gör något annorlunda. Rebecca har garanterat något tips på hur du kan få en mer personlig eller vågad frisyr. Kanske bara en helt annan färg eller en effekt av något slag. Sen passar du på att spray-tana dig i samband med klippningen som nu ingår fram till 11 maj :) Inte dåligt!

Idag har Simon tatuerat i kräftans stjärntecken. Läckert!Linn med sina nya härligt långa och gröna naglar!

Trevlig helg Boden!

Tatueringsbilder!

Här kommer lite mer bilder på tatueringar som Simon har gjort genom åren. Allt eftersom han tatuerar hos oss kommer vi även att lägga upp nya fräscha bilder :)


RSS 2.0