Hårförlängning

Håret vi använder är från Gocciani och är tillverkat av Indiskt 100% REMY hår.
Gocciani har valt att använda indiskt hår då europeiskt och kinesiskt hår ger ett sämre resultat och inte uppfyller deras krav. Europeiskt hår, som oftast kommer från de nordiska länderna, är väldigt tunt och skört och har oftast redan utsatts för kemiska behandlingar som blekning eller permanent. Kinesiskt hår är grovt och är därför inte lämpligt att blanda med skandinavisk hårkvalitet.

När det gäller indiskt hår finns det två olika sorter på marknaden. Det ena kommer från hår som samlats upp från borstar. Detta består av hår av olika kvalitet, längd och färg. Fjällskikten, som utgör basen av hårets struktur, kommer oundvikligen att ligga i olika riktningar och haka fast i varandra vilket medför att håret tovar sig och blir risigt.
För att kunna användas måste detta går genomgå en stark kemisk process som tar bort fjällskikten. Resultatet blir ett skört och glanslöst hår. Därför måste håret behandlas med silikon för att bli blankt och vackert. Efter ett tag kommer dock silikonlagret att lösas upp och håret kommer att bli torrt och livlöst igen.

Det hår vi importerar kommer från den andra typen av indiskt hår som kommer från hår som offrats av kvinnor under hinduiska tempelritualer. Håret binds upp i en tofs innan den klipps av och kommer alltså att vara rättvänt med fjällskikten åt samma håll och ha samma struktur och färg. Därefter behandlas det efter det exklusiva systemet Natural REMY Hair System, en metod som bevarar hårets naturliga egenskaper under en lång tid.

Vår leverantör, Italienska SO.Cap Original, garanterar inte bara ursprunget på håret utan också att den tekniska processen med avfärgning och infärgning genomförs korrekt. Den första fasen i processen är en grundläggande del i behandlingen av håret. Den döljer inte färgen som ibland är fallet med blekning. Istället avlägsnas pigmenten med avancerad teknik och under infägningen av håret fylls tomrummen efter pigmenten med färg. På så vis hålls hårets struktur intakt. Fjällskikten behåller sin fina kvalitet och resultatet blir vackert och hållbart.
Texten är tagen från Gocciani.

Vill du veta mer om hur vi gör, vad det kostar och hur länge d

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0