Saknar du pepparkaksbrännan?

Trots att solen börjat lysa vilket ger oss hopp om en tidigare sommar och fler soltimmar än förra året känner man sig ändå frustrerande blek! Solen är ännu för långt borta från våran planet för att kunna ge oss ett någorlunda brunt resultat. Pepparkaksbrännan får man jobba stenhårt på om den ska kunna ses som linjer antingen från solglasögonen eller ett linne.
Men det finns såklart ett litet dagens-tips som vi vill komma med för att kunna få den där underbara pepparkaksbruna kroppen; En riktig soldusch. SPRAY-TAN!

Här snackar vi om en härligt tydlig linje och en gyllenbrun färg som ger effekten av utomlandsbränna. Både vi på studion och våra spray-tankunder är otroligt nöjda med de resultat våra produkter ger :) Tveka inte att kika in i studion för att få veta mer om behandlingen samt priser och även för att se resultat på plats. Linn är precis pepparkakssprayad och man får känslan av att hon varit utomlands - Hett!3 varv sprayade på överkroppen och 2 på nederkroppen. Superfint resultat och synbar skillnad :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0