En dag kvar


Yes, imorgon börjar Sofie att massera här hos oss. Blir kul att kunna bredda utbudet och så småningom kommer ännu mer! Så håll utkik :)

Idag blir det nagelbygge för fullt, både för mig och Ida och imorgon ska vi på workshop för att lära oss ännu mer. Spännande! Nu har Ida endast ett fåtal tider kvar som går att boka, denna vecka finns två lediga tider och nästa vecka finns en så skynda er!Här kommer en bild på hur det ser ut där vi sitter och arbetar!Halva priset på nagelförlängning/förstärkning samt Återbesök!

Ida erbjuder nu elevbehandlingar till Halva Priset!

Nagelförlängning
Nagelförstärkning
Återbesök
Manikyr
Ansiktsbehandling
Plock-/färg bryn
Färg-/böjning fransar
m.m.

Endast ett begränsat antal tider kvar!

Sen vill jag påminna om tävlingen som pågår här på bloggen. Sista tävlingsdag är imorgon! Titta i inlägget "Tävling" så ser du hur du gör för att vara med :)


Tatuerare sökes!

På grund av att våran tatuerarlärling har valt att sluta söker vi nu efter en glad, kundorienterad och gärna erfaren tatuerare. Det är ett plus om du även är intresserad av att pierca eller har erfarenhet av att pierca.
Är du rätt person?
Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt arbetsprover och mailas till totallyyou@live.se eller lämnas hos oss i butiken.


Välkommen in med din ansökan!

Svart glitter!

Ida har idag gjort sitt andra set naglar. Mycket duktig tjej! Hon har gjort en fransk manikyr i svart glitter och resultatet kan ni ser här nedanför. Måste säga att jag är totalimponerad! Att göra så snygga naglar så tidigt i utbildningen är något som iallafall jag inte ser speciellt ofta. Känner mig stolt över att ha henne hos mig :)Välkommen Ida!

Idag har våran nya nageltjej gjort sitt första set naglar! Hon är just nu under utbildning men det går redan nu att boka tid. Hon erbjuder halva priset på alla behandlingar och första veckan hon jobbar är julveckan så passa på innan tiderna tar slut!
Aktuell prislista finns på www.totallyyou.se

Här kommer en bild på naglarna hon gjorde idag :)Fransk manikyr med spets

Idag blir rummet som Sofie ska hyra klart, bara lister som ska sättas upp så det kommer nog att gå fort.
Vad roligt att några har hoppat på tävlingen, hoppas på fler så sätt igång och skriv! Hur det går till ser ni i förra inlägget. Tävlingen på facebook gå också framåt så snart kan vi dra en vinnare där :) Ska bli kul å se vem som bli den lyckliga :D
Här kommer en bild på naglar jag gjorde igår på söta Emma som jobbar på Trudes här i stan.
Ha en trevlig helg alla!


Tävling!

Tävlingen på Facebook rullar vidare, just nu behöver vi 77medlemmar till så lottar vi ut ett presentkort på 500:- ! Så bli medlem och bjud in alla du kan!

Samtidigt startar vi vi nu en ny tävling där du kan vinna en nagelförlängning! Det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägg och skriva varför just du ska vinna samt ge oss ett tips på hur vi kan bli ännu bättre :)
Så skynda på och skriv!
Tävlingen pågår t.o.m sista november 2010 och vinnaren presenteras här på bloggen.
Lycka till!

Naglar och nagelbord :D

Igår ringde IKEA, våra nya bordsskivor till nagelborden kommer på torsdag :D *längtar*  Då blir det att färdigställa nagelhörnan, kommer bli såå fint!
Idag är det fullbokat med naglar och här kommer ett smakprov på hur det kan se ut när man går härifrån, färdigfixad och fin :)


Massör!

1 december öppnar Sofie Bände hos oss! Hon kommer hyra ett rum och erbjuda massage, helkropps och halvkropps mm.
Hon går just nu på Luleå Tekniska Universitet och läser till hälsovägledare!
Mer information ang tider kommer inom kort.
Vi hälsar Sofie välkommen och ser fram emot att hon kör igång :)

Ombyggnation

Go morron!
Idag görs, förhoppningsvis, det sista på ombyggnationen. Sen är det bara måla kvar så är allt klart, för nu. Till våren händer det nya grejjer som vi planerat :)
Ska bli skönt att få allting klart så vi får röjja undan och göra fint. I veckan blir nya nagelborden klara också, SUPER!!
Nä, nu ska jag ta skruvdragaren och börja hänga upp lite hyllor. Ni får en bild på hur det blivit lite senare under dagen.
Ha en bra dag alla och klä på er ordentligt för det var så där härligt vinterkallt ute :)

Måndag

Då var det återigen måndag, tiden går så enormt fort. Snart är det dags för julskyltning här i butiken och det ska bli sååå roligt :)
Hann inte fota några bilder på galanaglarna som gjordes förra veckan så här kommer en bild på ett annat par naglar jag gjort :)


Förkylning och näringslivsgalan

Förkyld som tusan. Tar lite bafucin, nezeril, tigerbalsam och en bamyl koffein samt springer på apoteket och köper hostdämpande. Det här kommer gå super :)
Idag är det full rulle nere i studion, många som ska vara fina till näringslivsgalan som är nu på lördag :)
Ni kan läsa mer om den på: www.naringslivsgalan.nu
Ska försöka lägga upp lite bilder på galanaglarna som görs idag, igår gjordes tre omgångar galanaglar men hann tyvärr inte fota dessa :(
Skriv gärna lite önskemål om vad ni vill att jag skriver om :) Vill ni har mer bilder? Mer om oss som jobbar här? Eller något helt annat?

Kram på er alla goa kunder, både gamla och nya!

RSS 2.0