Sista finputsen inför premiären!!

Nu börjar det bli ordning och reda här på bygget.

Idag har vi plockat fram de sista piercingsmyckena från USA, 2000st nya smycken!
Här nedanför ser ni töjsmycken i blandade färger för 49:-!!
Vi har också fått upp butikskylt, text i skyltfönstret samt loggan på Jannices bil :)Under tiden detta har skett har vi också lyckats göra lite naglar, de ni ser här nedanför har Linn dekorerat! Så grymt snygga! :) Vill ni ha specialdesignade naglar så ska ni boka tid hos henne!!
Imorgon kör vi järnet när vi har premiär för frisör!! Passa på att komma in och klippa dig inför helgen och äta lite tårta och fira med oss!

Premiär för frisör 1 april

Nu blir det premiär för mig här på bloggen. Ska försöka komma ihåg alla bra erbjudanden vi kommer att ha nu på fredag då jag kommer börja klippa i frisördelen här i Studion.
Jannice och Linn har varit en snabbsväng nu på morgonen till Luleå för att hämta våra nya prislistor som kommer vara utspridda lite överallt i vår lilla stad. Så för att se priser är det bara att hålla ögonen öppna eller komma in till oss. Under ca. två veckor, från den 1/4-16/4 kommer det vara 20% på alla frisörbehandlingar. Vi kommer börja ha veckans produkt och fler fina erbjudanden, vecka för vecka.
På fredag kommer det vara drop-in tider hela dagen och alla som klipper sig får med sig en liten present. Det kommer bjudas på tårta som görs av Kristina och en massa andra roliga nyheter.
Under hela mars månad så har det hänt mycket här som ni säkert redan har sett. Vi har fått upp nya hyllor, massa nya produkter och alla väggar i Studion har bytt färg. Nu känner man verkligen att vårat projekt av renovering börjar nå sitt slut och det är en mer rogivande men ändå snygg miljö vi kommer jobba i så vi hoppas även att ni kunder också kommer att trivas. Det sista nya kommer under veckan som är vänthörnans soffor, hyllorna till arbetsplatserna i frisördelen och piercings smyckerna och det kommer vilken dag som helst. Schamponeringen har fått klinkers och det börjar ta form även i den bakredelen av Totally You.

Vi hoppas att ni kommer trivas lika bra som vi gör och vi hälsar er varmt välkommna att boka tid hos oss, nya som gamla kunder.

//Frisören Rebecca på Totally You

SALE!

Missa inte våran utförsäljning på piercingsmycken. Det gamla ska ut och det nya ska in! Som med allt annat här i studion känns det som :) Perfekt tajmat med våren och Rebeccas jobbstart. Kom in och storfynda, vi vill få upp de nya smyckena så fort som möjligt, alltid lika kul.


Totally... NEW!

Man lämnar studion på kvällen och när man kliver in genom dörren dagen därpå undrar man om man gått fel. Sjukt snygga hyllor vi fått in och dessutom alla underbara produkter som står på dem är där de ska vara.

Hyllorna med hårprodukterna: Lanza, Ref, Wella...Nagellackshyllorna är sorterade: China Glaze, Depend, Creative...

Nu laddar vi bara för premiären av nya fräscha butiken. Det blir en galet rolig dag med en mängd öppningserbjudanden på både hårprodukter och nagellack m.m. Vi bjuder dessutom på ett kalasfirande med tårta och kaffe/te till det. Fredag den 1 april öppnar vi upp det nya fräscha Totally You, missa inte det :)

Stort Tack till Gustavo Burman och Jonas Andersson!!

Igår fick vi undan den gamla kassadisken och den rosa väggen nästan helt färdigmålad tack vare Gustavo Burman! Idag har han varit och hjälpt oss flytta runt fler saker samt att Jonas Andersson har varit och hjälpt oss hänga upp våra nya frisörspeglar :)
Stort TACK till er :)


Målat både naglar och väggar idag :)

Idag har det som vanligt varit full rulle och är fortfarande :) Vi håller på att måla för fullt allihopa för att bli klar inför premiären. Det är grymt roligt att se att arbetet går framåt!

Igår var vi och solfilmade Jannices bil, som förberedelse för att sätta loggan i bakrutan. Mycket snyggt! Tack KalixBilDekor för ett utmärkt jobb! :)
Här får ni lite fler renoveringsbilder, nagelbilder samt en bild på det fina resultatet på bilen :)Lite bilder på röran :)

Det tar sig och arbetet går framåt, sakta men säkert :)
Här kommer lite bilder på hur arbetet går.

Sista chansen!!

Nu är sista chansen att få göra nagelförlängning för endast 450:-!! Sista mars går erbjudandet ut och det finns endast ett fåtal tider kvar så passa på!
Det är våran söta Ida Öhlund som erbjuder detta så kom ihåg att säga att det är hos henne ni vill gå! :)

Här har ni exempel på naglar som hon har gjort!!


Ursäkta röran!!

Vi bygger om :)

Som ni säkert har märkt är det en jäkla röra nere hos oss just nu. Vi bygger om för fullt och det färdiga resultatet får ni se i slutet på mars. Vi kommer då att öppna med massor med nyheter, både nya behandlingar och nya produkter!
Det är full rulle hela dagarna, vi målar, bygger, beställer nyheter, planerar erbjudanden mm mm.

Bland annat kommer vi att få in en helt ny tjej som vissa av er redan har träffat lite i förbifarten :) Vi kommer också att utöka sortimentet ordentligt både när det kommer till piercingsmycken och nagellack men också mycket helt nytt som vi inte har haft tidigare :)

Håll utkik här på bloggen, på hemsidan och i nästa nummer av BodenGuiden så får ni veta mer ;P


Mässa

Klockan 07.00 i Lördags, med bilen rullproppad med varor, utställningsmaterial och förväntningar, rullade vi iväg från Boden mot Voullerim för att delta i en skönhetsmässa. Kl 10.00 var det dags att slå upp portarna och det dröjde inte länge så var det full rulle!

Det var premiär för våran Rebecca Levring som under april kommer att börja jobba som frisör hos oss och hon fick klippa så saxen glödde. Allt mellan himmel och jord, Punkfrisyrer, tuffa pojkfrisyrer, damfrisyrer med mera kom fram under dagen. Var riktigt roligt att se!

Ida satt och gjorde manikyrer med våra nya underbara gelélacker. Också en succé! Just nu finns dessa i tre färger; rött, rosa och skimrande men fler färger kommer in under våren så håll utkik!

Vi träffade både gamla och nya kunder och det var en dag som helt klart levde upp till förväntningarna och lite till!
Vi kommer absolut att åka till Voullerim nästa gång det är dags!

Här kommer lite bilder på tjejjerna medan de arbetar.
Plötsligt så händer det!

Nu har allting tagit fart på allvar. Idag har nya hyllor, stolar, färg, byggmaterial mm beställts. Vi har även varit och inhandlat färglager, stylingprodukter, schampo, balsam mm mm
Igår fick Linn sin tatueringsmaskin från Mickey Sharp och idag har vi beställt ett aggregat :)
Alla svävar på små moln över alla nya saker och vi är bara allmänt lyckliga :D
Mer info om startdatum för allt kommer inom kort.Hittills har vi hunnit packa upp våra nya mini volumemaster i hyllan för endast 199:- och mer kommer!Varor som vi inte hunnit packa upp.


Färglager

RSS 2.0