Premiär för frisör 1 april

Nu blir det premiär för mig här på bloggen. Ska försöka komma ihåg alla bra erbjudanden vi kommer att ha nu på fredag då jag kommer börja klippa i frisördelen här i Studion.
Jannice och Linn har varit en snabbsväng nu på morgonen till Luleå för att hämta våra nya prislistor som kommer vara utspridda lite överallt i vår lilla stad. Så för att se priser är det bara att hålla ögonen öppna eller komma in till oss. Under ca. två veckor, från den 1/4-16/4 kommer det vara 20% på alla frisörbehandlingar. Vi kommer börja ha veckans produkt och fler fina erbjudanden, vecka för vecka.
På fredag kommer det vara drop-in tider hela dagen och alla som klipper sig får med sig en liten present. Det kommer bjudas på tårta som görs av Kristina och en massa andra roliga nyheter.
Under hela mars månad så har det hänt mycket här som ni säkert redan har sett. Vi har fått upp nya hyllor, massa nya produkter och alla väggar i Studion har bytt färg. Nu känner man verkligen att vårat projekt av renovering börjar nå sitt slut och det är en mer rogivande men ändå snygg miljö vi kommer jobba i så vi hoppas även att ni kunder också kommer att trivas. Det sista nya kommer under veckan som är vänthörnans soffor, hyllorna till arbetsplatserna i frisördelen och piercings smyckerna och det kommer vilken dag som helst. Schamponeringen har fått klinkers och det börjar ta form även i den bakredelen av Totally You.

Vi hoppas att ni kommer trivas lika bra som vi gör och vi hälsar er varmt välkommna att boka tid hos oss, nya som gamla kunder.

//Frisören Rebecca på Totally You

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0