Full ös ...

Denna vecka har varit kort men intensiv. Vi har haft full rulle med att göra naglar, slingor, färga hår, klippa, pierca, böja fransar och idag blir det lite hårförlängning, ögonfransförlängning och mer naglar :)
Vi har påbörjat ytterligare ett samarbete som vi kommer berätta mer om lite längre fram då alla detaljer är klara :) Det är kul att det händer så sjukt mycket här just nu!!

Eftersom veckan varit så intensiv har vi tyvärr inte hunnit lägga upp så mycket bilder som vi velat men ska förhoppningsvis få upp dem till veckan *lovar att försöka*


Sen har vi inte heller hunnit få upp alla tips på påskägg men här kommer iallafall ett till:

Ge bort en SPA-upplevelse! Antingen en helkväll hemma med doftljus, bad, massage, ansiktsmask, hårinpackning och massor med MYS eller en upplevelse på ett SPA eller en salong. Varför inte en ansiktsbehandling med svenska ekologiska produkter, SPA-pedikyr eller en behandling för skadat hår som ikluderar huvudmassage hos oss, eller en floating eller ett detoxfotbad hos Lugn&Ro, eller en hot stone massage eller ett kurbad hos Vilostunden.
Det finns ett brett utbud på behandlingar i våran underbara stad så googla och välj och vraka!

Det viktigaste av allt i påsk, kör försiktigt om ni ska upp till fjällen eller hälsa på släkt och vänner! Ta hand om varandra och må gott! Ut i solen och njut för fulla muggar för det är vi värda allihopa!

I eftermiddag meddelar vi vem som vunnit tävlingen här på bloggen så glöm inte att kika in då också!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0